Startsiden

Startsiden

Velkommen til vår nettside med det fiffige navnet Eyeiieye. Det vi elsker er alt som handler om norsk musikk, spesielt norsk rock og metal. Norsk musikkbransje er en stor bransje i seg selv, og kan måle seg med eksport av laks og fotballspillere. Vi er en liten nasjon, men vi dundrer ut i verden som vante verdensborgere. Vi har jo på en måte gjort det før, da vi plyndret oss til rikdom med sverd og øks.

Det er mange aspekter å komme inn på når det gjelder musikk, og spesielt norsk musikk, som er så variert og påvirket fra andre land. Vi har noen av de beste pianistene og solistene i verden, samtidig er det kanskje svartmetall vi er best kjent for. Land som Italia, USA og Japan elsker bandene som har holdt på i en årrekke eller nye band som dukker opp.

Tema på nettsiden

Når vi sier vi elsker norsk musikk, enten det er Bokassa eller Sigrid vi snakker om, så er det ensbetydende med at vi også tar et dypdykk i band, artister, plateselskap og festivaler. Hva er det som rører seg i miljøet og hvordan håndterer de den nye situasjonen som har oppstått?

Vil musikk bli mer allment tilgjengelig nå som de fleste konserter Live streames, eller vil man komme tilbake til mer normal tilstand om litt? Det er ikke godt å si, enn så lenge nøyer vi oss med Live konserter på TV og radio.

Dessuten liker vi tilbakemeldinger, og ønsker du at det skulle vært andre tema eller artister vi skulle ha skrevet om, vil vi ta det til etterretning. Kanskje dukker det opp en artikkel om akkurat denne artisten neste gang.

Lenge så vi på naboene i øst at musikken for det meste var svensk. Alt de rørte i ble til gull. Men nå er det helt andre tider, og vi kommer stadig med nye bandnavn og artister som kan ta verden med storm.