Oslos beste konsertscener

Oslos beste konsertscener

Oslo er en by med mange knallgode konsertscener, selv om mange artister dessverre må avlyse konsertene sine nå om dagen. Men man kan likevel glede seg stort til dørene igjen åpner, og man kan se sine favorittmusikere live på en scene – for det er ingenting som slår live musikk.

Sentrum Scene

Sentrum Scene er en av hovedstadens virkelige ikoniske scener, og mange utenlandske scener har spilt her for fulle hus. For det er ikke kun artistene som elsker Sentrum Scene, også publikum valfarter hit for å se sine favoritter. Her kan man velge mellom stå- eller sitteplass, noe som gjøre at mange av konsertene er tilgjengelige for ulike typer publikum på samme tid. Det er jo ofte slik at de yngste foretrekker å stå nære scenen, mens de litt eldre best liker å sitte slik at man ser godt.

Rockefeller

Rockefeller er en middels stor scene som tiltrekker middels store navn. Her finner man alle sjangere, og programmet har noe for absolutt alle. Uansett om du liker pop eller rock, visesang eller heavy metall – vil det fra tid til annen være en konsert på Rockefeller som vil falle i smak. Etter konserten vil som regel artisten eller bandet stå og selge litt merchandise ved inngangen, slik at du også kan ta med en LP eller en t-skjorte hjem.

Parkteateret

Parkteateret ligger på Løkka i Oslo, og er en litt mindre scene – men det gjør den ikke noe mindre populær. Her vil du ofte finner mindre band, men med mye cred. Siden det ofte er trendy artister som spiller her, vil du også ofte oppleve at konsertene selger ut fort. Noe som er spesielt med Parkteateret er det også setter opp alkoholfrie konserter for dem under 18 år, slik at de også skal få med seg sine favoritter. Når det kommer til sjangere, finner du litt av verdt – ja, konsertprogrammet er som blandet drops. Etter konsertslutt blir lokalet omgjort til et stort dansegulv, og dette er et av de mest populære utestedene i Oslo.

Revolver

Mange er ikke klar over at rockebaren Revolver har en konsertscene i kjelleren, og her er det mange små band som har spilt de siste ti årene. Dette er en favoritt for alle som er glade i rock, men etter klokka 11 på kvelden forvandles lokalet om til en klubb – slik at de danselystne også vil trives godt her. Revolver ligger i Møllergata i Oslo, et lite steinkast fra Youngstorget.