Om eyeiieye.no

Her hos oss handler det om musikk, musikkproduksjon og særlig norsk rock. Når det kommer til musikk er rock og metall en av Norges største eksportvarer. Vi har en lang tradisjon for å produsere gode band som gjør det stort både her hjemme og utenlands, noe bransjen er helt avhengig av. Hos oss kan du lese om hva som for tiden foregår i musikknorge. Internettet har revolusjonert måten vi lytter på.

I dag har vi lettere tilgang til både ny og gammel musikk enn noensinne. Det er slutt på de tider da vi absolutt måtte bruke tid på å lete gjennom platebutikker for å finne bortgjemte skatter. Det meste er nå tilgjengelig på nett, og det er også der vi skaffer oss billetter til konsertene. På nett finnes egne plattformer for nye og ukjente band, slik at det blir lettere for oss å oppdage dem også. Måten vi tilnærmer oss musikk på har på mange måter blitt revolusjonert.

Nye tider for musikk

Stadig flere artister mikser sin egen musikk hjemmefra i disse dager, ettersom teknologien har gjort dette lettere. I tillegg har direktestrømming av konserter blitt en greie; nå går det an å få med seg favorittartistene dine live fra din egen stue. Dette er særlig fint når smittevernregler hindrer oss i å gå ut og samle oss i større grupper. Samtidig må vi ikke glemme alle de store konsertarenaene i landet. Teknologien har uten tvil åpnet mange dører både for artister og lyttere, og det blir spennende å følge med på hvilke fremskritt som vil gjøres fremover.

I mellomtiden gjelder det å oppdage nye grupper, støtte lokale og ukjente band samt spille musikken deres på full guffe. På eyeiieye.no brenner vi like mye for musikk som du gjør, og vi synes det er viktig å støtte lokal rock. La oss hjelpe unge og håpefulle artister opp og fram ved å strømme låtene deres, slik at vi en dag kan si at vi lyttet til dem før det ble kult. Kanskje er du selv en aspirerende artist med en drøm? I så fall vil det være mye nyttig informasjon å hente hos oss.