Musikk som er verdt å lytte på

Musikk som er verdt å lytte på

Musikk har alltid vært en del av vår hverdag. I vårt rike forbruker- og teknologiske samfunn så er musikk en stor del av det hele. Musikken utvikler seg stadig med samfunnet, og betyr mye for dagens generasjon. Vi observerer at unge lytter til musikk under en treningsøkt, i lesesalen og under sosiale arrangementer. Noen av de mest populære artister er Beyoncé og Billie Eilish, men ukjente artister og små bandgrupper blir stadig mer og mer populære.

Mio

Den 28 år gamle norske artisten Mikkel Christiansen, også kjent fra den duoen Broiler blir stadig mer kjent. Mikkel er en Dj, som i holder seg under navnet Mio og har i år sluppet ut flere unike låter. Låtene som Promise og Can’t get over you, holder seg på topplistene i Spotify, og gjør lytterne begeistret på flere låter. Låtene har alltid en fortryllende melodi og følelsesfull tekst.

Unge Ferrari

Den norske og svært kjente artisten Stig Joar Haugen som holder seg til navnet Unge Ferrari på scenen, er en sanger, rapper og låtskriver som putter hjertet og sjelen inn i låtene sine. Han ble født 2 august 1990 i byen Hamar, og har helt siden hans først album blitt nominert til flere priser og holdt konserter rundt hele Norge. Hans første konsert «til mine venner», som kom ut i 2015 åpnet flere dører for han og ga han fantastiske muligheter. Dette bidro til at musikken hans ble bedre. En av hans mest kjente sanger er «vi kanke være venner», som kom ut i 2019 i albumet «midt mellom magisk og manisk». Dett er en artist som gjør det norske språket mer vakkert med de mange låtene hans.

Blackbear

Musikeren Matthew Tyler Musto kjent for Blackbear hadde sin første konsert i Norge 28. september 2019, og tok Oslo med storm. Den talentfulle sangeren, låtskriveren, rapperen og plateprodusenten fikk publikumet sitt til å hyle for en etterfulgt konsert. Konserten tok sted i Oslo Sentrum scene og var en turne for albumet Anonymous, oversatt til Anonym. Albumet består av 18 unike sanger som består av han tanker og følelser. I dette albumet får du en innsikt til Matthew sin tankegang.

The weeknd

Abel Makkonen Tesfaye, bedre kjent som The Weeknd har tatt over Norge sine konsertscener, og skal gjøre det igjen i år. Det blir forventet en uforglemmelig og verdifull konsert fra den canadiske artisten. Abel har skapt 4 studioalbum, 2 samlealbum og 3 mikstape. Alle disse er stappfulle av dynamikks og emosjonelle låter som påvirker lytterne. Det kjente albumet hans «My dear melancholy» som ble lansert etter et brudd med kjæreste Selena Gomez fikk stor oppmerksomhet fra unge lyttere. Den mørke stilen Abel visste oss i dette albumet ga han skyhøye anmeldelser og debuterte som nummer en på det amerikanske Billboard 200.

Keshi

Den små kjente musikkprodusenten Casey Luong som er født og oppvokst i Houston, Texas, men har en vietnamesisk bakgrunn var opptatt av musikk allerede i en alder av 13 år. Da han først startet å ta musikken seriøst, så hadde han en heltidsjobb som sykepleier. I dag har han gitt ut flere låter og holder konserter gående. Han er undervurdert, men svært talentfull og vi vil nok se mye av han i fremtiden. De fleste sangene han har gitt ut er rolig og har enten gitar eller piano som bakgrunns musikk. Han holder musikken sin enkel, men unikt.