Mix musikk i lydstudioet

Mix musikk i lydstudioet

Det er i lydstudioet det skjer, der de store majestetiske rockelåtene blir til, der tøffe riff går over i messende jamring, der poeng og forbannelser blir fordelt. Det er her rockeband legger grunnlaget for konserter og festivaler på turne.

Men – hvorfor mikser du ikke bare din egen musikk hjemmefra? Mulighetene er like gode som gevinst med spilleautomater på nett eller å treffe holde-in-one. For alt ligger der tilgjengelig for deg. Du har ideene, det gjelder bare å sette dem ut i livet.

Rockealbum

Skal man lage et helt rockealbum, tenker man lett at man trenger flere komponenter:

  • Musikere
  • Instrumenter
  • Penger
  • Lydstudio

Mange snakker om å ha «det». Dette er det lille ekstra, det som vekker oppmerksomhet, det som skaper furore. Det kan man skape selv i et hjemmebygd lydstudio eller fra en app som Garageband installert på mobilen. Folk aner ikke hvor mange ideer som har dukket opp fra ingenting. Ofte sies det at det daler ned fra himmelen som engel som Sharon den Adel.

Mange bruksområder

Lydapper har mange fordeler som man kan bruke, slik som synkronisering av instrumenter, lydspor og tillegge vokal. Greit å ha på mobilen når man sitter på bussen og den berømte suksessoppskriften plutselig faller ned i fanget. Det er lurt å fange dem med en gang.

Det er også de som elsker videospill og PC-gaming som har sin forte her. De kjenner musikken som blir populær og de vet at rock og pompøse symfonier passer utmerket til dataspill. Når ørna flyr stille inn over de tusen sjøers land, i tussmørket, gjør den store bjørn seg klar til angrep. Det er så stort og majestetisk som bare miksere kan få det til.

Man kan få inspirasjon fra mange hold, slik som utrolige romaner, dystopiske fantasy-bøker, skremmende filmer eller egne erfaringer livet har gitt. Det er garantert ingen andre som har de samme måtene som deg å formidle det på. Du kan sitte på en formue, en skatt som bare du kan utløse, med god hjelp av musikkprogrammet. Det kan være FL Studio, Sound Studio eller Easy Voice Recorder.

Musikkstudio er der musikken blir laget, men teknologien tillater hvem som helst å bli den neste komponisten. Velg din sjanger og lag musikken til det neste skytespillet som alle må prøve.